RM Spåntagning

Profil

RM Spaantagning har udført automatdrejning og fræsning af mindre emner og komponenter i over 25 år. En opdateret og godt vedligeholdt maskinpark sikrer produktion fuldautomatisk 24 timer i døgnet.

I 2018 solgte de to grundlæggere Hans Jørgen Johansen og Jørgen Knap aktiemajoriteten til et konsortium af investorer under Executive Capital og Peter Sørensen.

I dag udgøres ledelsesteamet af Peter som direktør og Frederik Jensen som produkt specialist.

RM har fulgt med udviklingen og producerer kvalitetsprodukter effektivt og under høj grad af automatisering - også komplekse emner med en høj sværhedsgrad.

Fokus på medarbejderinvolvering, kvalitet og et godt arbejdsmiljø har tiltrukket og fastholdt kompetente medarbejdere. Det giver udbyttesrige samarbejdsrelationer internt og ud omkring kunderne.​

Hvem er vi?

Peter Sørensen

Direktør

"Lean og kvalitetssikring er en naturlig del af vores hverdag. Men korte leveringstider og rettidighed er også. Vi tillader os at kalde os specialister på vores områder".

Frederik Jensen

Produkt specialis

"Vi arbejder løbende med effektivisering og optimal udnyttelse af maskinerne. Og vi er ofte i dialog med kunderne om at finde optimal produktionsteknik, der tilgodeser deres specifikke emnekrav".


Topprofessionelle omgivelser

Vores CIP-dyse er den mest vandbesparende på markedet

Vi har de bedste folk i branchen med os

​Vi har kun de bedste maskiner til formålet og de holdes løbende vedlige. Automatik og teknologi sikrer fuldautomation produktion i tre skift. Fokus er altid på at ordrer affektueres til aftalt tid og kvalitet.

Dette gør det muligt at minimere vandspild samtidig med, at der spares på vandregningen.

Trods det lille vandforbrug er der stadig høj rengøringsevne, der sikrer en god driftsøkonomi. 

​Vi har kun de bedste maskiner til formålet og de holdes løbende vedlige. Automatik og teknologi sikrer fuldautomation produktion i tre skift. Fokus er altid på at ordrer affektueres til aftalt tid og kvalitet.

Vores kunder & samarbejder


Hos RM Spaantagning og RM Spray er vi specialister i specialløsninger og i det gode samarbejde. Kunderne inddrager os på forskellige niveauer i produktudviklingsfasen – for eksempel som sparringspartnere i prototypefasen, bygningen af modeller og prototyper og til at vi forestår hele produktudviklingen.

Alle kunder har individuelle behov, og i et tæt samarbejde fastlægger vi arbejdsprocessen og producerer specialdesignede løsninger. Vi starter eksempelvis med udarbejdelse af prototyper, testserier med forskellige overflader, fastlæggelse af råvareforhold og responstider for den egentlige produktion, til bufferlager og overfladebehandling. Da vores arbejde ofte starter med en prototype, arbejder vi diskret.

Vi arbejder med og leverer til mere end 100 faste kunder i Danmark og resten af Europa indenfor brancher som:


  • Medico industri
  • Elektronikbranchen
  • Grafisk industri
  • Fødevareindustri
  • Landbrugsinventar og maskiner
  • Vindmølleindustri
  • Autmobilbranchen
  • Byggeri